ترامپ: حماس باید سریعا اقدام کند در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت نعیم قاسم: طرح ترامپ درباره غزه طرحی اسرائیلی در پوشش آمریکایی است هیات حماس امشب برای مذاکره با هیئت آمریکایی به قاهره می‌رود اردوغان: حماس بار‌ها برای صلح اعلام آمادگی کرده است پاسخ حماس به طرح ترامپ درباره غزه آلمان: پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات با ایران همچنان پابرجاست هشدار عراقچی به همتایان دو کشور آسیایی درباره اقدامات آمریکا بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟

زلنسکی مدعی شد: ما در جنگ پیروز می‌شویم

رییس جمهور اوکراین در آخرین پیام ویدئویی خود مدعی شد که اوکراین در نهایت پیروز جنگ خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین یکشنبه شب در پیامی ویدئویی با تاکید بر این نکته که کشورش هرگز حاکمیت ملی خود را از دست نمی‌دهد مدعی شد که در نهایت این اوکراین است که در این جنگ پیروز خواهد شد.

 

به گزارش وی سایت رسمی ریاست جمهوری اوکراین، زلنسکی در این پیام خود افزود: اوکراین سال به سال قوی‌تر می‌شود و حتی به سایر کشور‌ها نیز برای حفاظت از حاکمیت ملی خودشان کمک خواهد کرد تا به اتفاق هم امنیت مشترکی را ایجاد کنند.

 

وی با تاکید براینکه ما هرگز از حاکمیت ملی خود دست نخواهیم کشید، گفت: این موضوع در حال حاضر برای همه جهانیان آشکار است و با وجود جنگ‌طلبی روسیه، ما می‌دانیم که آزادی و حاکمیت ملی اوکراین همچنان پابرجا خواهد ماند و ما در نهایت در جنگ پیروز خواهیم شد.

 

زلنسکی تاکید کرد: اوکراین می‌تواند این کار را انجام دهد، زیرا آزادی میلیون‌ها اوکراینی در حفظ آزادی و حاکمیت ملی اوکراین معنا می‌شود.

 

وی گفت: ما همیشه به قهرمانان خود احترام می‌گذاریم، کسانی که برای اوکراین جنگیدند و هنوز هم می‌جنگند و ما آزادی خود را مدیون آن‌ها هستیم./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده